Фото: соцмережі

Усик назвав нову ймовірну дату бою проти Ф'юрі

Володар титулів WBA WBO IBF IBO у надважкій вазі Олександр Усик назвав ймовірну дату об’єднавчого поєдинку з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі. Остаточно день бою назвуть наступного тижня.

Про це боксер розповів у коментарі Reuters. Усик переконує, що був готовий до поєдинку 23 грудня, але оскільки Ф’юрі в минулому бою потрапив у нокдаун, то, ймовірно, зустріч перенесуть на наступний рік

"Це може бути лютий, і мені дуже хотілося б, щоб це був лютий. Я просто займатимуся більше технічною роботою. Технічно нічого не зміниться. Просто в мене з’явиться трохи більше часу на якісь додаткові завдання, і все. Я взагалі не думаю про Тайсона Ф’юрі. Я думаю про себе, про свою команду, про свою сім’ю. Мені не потрібно думати про суперника. Мені просто потрібно бути з ним, битися і все", — сказав український боксер.

Зазначимо, що у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу. Бій за правилами боксу тривав усі відведені десять раундів, за підсумками яких двоє суддів віддали перемогу Ф’юрі, один  Нганну. У третьому раунді Френсіс відправив Тайсона до нокдауну, проте британець зумів повернутися в бій.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володар титулу за версією WBC Тайсон Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,95. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 21,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,00. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,80. Достроковий тріумф українського боксера — 7,50.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.11.2023 19:29