Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Скріншот з відео

"Це людина-гора": колишній чемпіон світу спрогнозував, чи є в Усика шанси проти Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився думками про бій між чемпіоном WBA, WBO, IBO й IBF у надважкій вазі Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі. Британець Фроч вважає фаворитом свого земляка Ф’юрі.

Про це повідомив портал Boxing News 24.

"Я не хочу давати прогноз. Це дуже-дуже складний бій. Усик сильний, він чудовий боксер. Він — колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, золотий призер Олімпіади", — нагадав Карл Фроч.

Він додав, що після того, як Усик перейшов у важку вагу, ми бачили, що він двічі зробив з Ентоні Джошуа. Нещодавно українець переміг Даніеля Дюбуа. Колишній чемпіон світу сказав, що, попри суперечливий удар нижче пояса, Усик у результаті зробив свою справу.

"Це важкий бій для Усика, тому що Ф’юрі дуже великий. Він людина-гора. Який у нього зріст? 210 сантиметрів? Можливо, зараз він зменшився до 207 сантиметрів, оскільки став старшим і ширшим. Йому важко тримати вагу, але Ф’юрі дуже великий, легкий на ногах, зі швидкими руками. Приголомшливий боксер, неймовірний розум. Я просто думаю, що Ф’юрі виявиться не до снаги Усику", — зробив прогноз Фроч.

Бій Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі може відбутися 23 грудня або в січні у Саудівській Аравії.

ESPN опублікував оновлений рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії. Усі боксери з топ-10 зберегли свої позиції — чемпіон WBA, WBO, IBO й IBF у надважкій вазі Олександр Усик продовжує йти третім, чемпіон WBC та WBO у другій легшій вазі Наоя Інуе — другий, продовжує очолювати рейтинг абсолютний чемпіон у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд.

Бій Усик — Ф'юрі: що відомо

Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі 29 вересня повідомив про підписання контракту на бій з Олександром Усиком. За попередньою інформацією, поєдинок супертяжів може пройти 23 грудня цього року або у січні наступного у Саудівській Аравії.

Олександр Усик прокоментував підписання контракту й натякнув шанувальникам боксу, що довго не доведеться очікувати на омріяний поєдинок.

Днями стало відомо, що британський боксер вже активно планує підготовку до бою з Усиком. Одним із головним спаринг-партнерів британця стане 28-річний австралієць Джей Опетаї.

Відомо, що 29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Нагадаємо, що колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія  теж спрогнозував результат бою Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі, на який спортсмени 29 вересня підписали контракт. На думку американського фахівця, Усик створить проблеми британцю, однак у переможці не вийде.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.10.2023 15:21