Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Скрін з відео

Відомий тренер спрогнозував переможця бою Усик - Ф'юрі

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія спрогнозував результат бою Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі, на який спортмени 29 вересня підписали контракт.

На думку американського фахівця, Усик створить проблеми британцю, однак у переможці не вийде, пише ESNEWS.

"Кілька раундів Усик буде боксувати добре і створить Ф’юрі проблеми. Але я вважаю, що Тайсон просто занадто великий, сильний і важкий. Він використовуватиме це як свою перевагу. Він виснажить Усика, тому що Олександр теж втомлюється. Усик не любить удари по корпусу, тому я думаю, що Ф’юрі його виснажить. Тайсон виявиться надто великим для Усика, виснажить його та переможе достроково", — сказав Гарсія.

Бій Усик — Ф'юрі: що відомо

Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі 29 вересня повідомив про підписання контракту на бій з Олександром Усиком. За попередньою інформацією, поєдинок супертяжів може пройти 23 грудня цього року або у січні наступного у Саудівській Аравії.

Олександр Усик прокоментував підписання контракту й натякнув шанувальникам боксу, що довго не доведеться очікувати на омріяний поєдинок.

Днями стало відомо, що британський боксер вже активно планує підготовку до бою з Усиком. Одним із головним спаринг-партнерів британця стане 28-річний австралієць Джей Опетаї.

Відомо, що 29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Нагадаємо, що у ніч проти 27 серпня Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF. Тепер в активі 36-річного українця 21 перемога (14 — нокаутом) у 21 поєдинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.10.2023 02:22