"Циганський король" Тайсон Ф'юрі. Джерело: XSport

Суперник Усика Ф’юрі визначився, хто готуватиме його до бою з українцем

Британський боксер Тайсон Ф’юрі вже активно планує підготовку до бою з Олександром Усиком. Одним із головним спаринг-партнерів британця стане 28-річний австралієць Джей Опетаї.

Інформаційний ресурс talkSPORT припустив, що Ф'юрі не сприймає серйозно майбутнє протистояння з Френсісом Нганну. Попри те, що до поєдинку з бійцем ММА залишилося менше місяця, британець вже розпочав готуватися до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика.

Одним з тих, хто допомагатиме британцю, став Джей Опетаї. 28-річний австралійський боксер заявив, що прийняв пропозицію Ф'юрі.

Опетаї є володарем титулу IBF у крузервейті, де Усик раніше був абсолютним чемпіоном. Минулими вихідними представник "Зеленого континенту" провів успішний захист поясу в поєдинку з британським претендентом Джорданом Томпсоном. Загалом Джей провів у професіоналах 23 бої та здобув 23 перемоги.

В інтерв’ю Boxing King Media Джей Опетая підтвердив, що допомагатиме Ф’юрі в підготовці до поєдинку з Усиком.

"Насправді Тайсон вже до нас звернувся. Вони спілкувалися з тренером. Ми говорили про це і раніше, я був близьким до того, щоби приєднатися. До моменту, коли бій скасували. Це шалений досвід, і я в очікуванні від цього", — заявив він.

Бій Усик — Ф'юрі: що відомо

Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі 29 вересня повідомив про підписання контракту на бій з Олександром Усиком. За попередньою інформацією, поєдинок супертяжів може пройти 23 грудня цього року або у січні наступного у Саудівській Аравії. Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Варто відзначити, що 28 жовтня у Саудівській Аравії у Ф'юрі заплановано бій з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Усик у своєму останньому поєдинку технічним нокаутом переміг британця Даніеля Дюбуа та зберіг усі свої пояси.

Нагадаємо, що український чемпіон у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував підписання контракту на бій із володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі. Він натякнув, що шанувальникам боксу довго не доведеться очікувати на омріяний поєдинок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.10.2023 14:59