Фото: Instagram Усика

Тайсон Ф'юрі підписав контракт на бій з Усиком: з'явилась реакція українського боксера

Український чемпіон у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував підписання контракту на бій із володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі. Він натякнув, що шанувальникам боксу довго не доведеться очікувати на омріяний поєдинок.

Відповідний допис з'явився в Instagram Олександра.

"Скоро. Готовий битися", — написав Усик у соцмережі.

Бій Усик — Ф'юрі: що відомо

Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі 29 вересня повідомив про підписання контракту на бій з Олександром Усиком. За попередньою інформацією, поєдинок супертяжів може пройти 23 грудня або у січні у Саудівській Аравії. Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Варто відзначити, що 28 жовтня у Саудівській Аравії у Ф'юрі заплановано бій з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Усик у своєму останньому поєдинку технічним нокаутом переміг британця Даніеля Дюбуа та зберіг усі свої пояси.

Нагадаємо, раніше британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі також заявив, що не планує виходити на ринг проти українця Олександра Усика. Британець видав нову порцію образ на адресу українського боксера. Ф'юрі запевнив, що не зацікавлений у поєдинку з Усиком, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2023 14:31