"Тепер 1500 кілометрів не є проблемою": Данілов заінтригував заявою про нову українську зброю

Україна налагодила виробництво власних ракет та безпілотників. Тепер ураження цілей на території Російської Федерації навіть на відстані 1500 кілометрів углиб не є проблемою.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів в ефірі Українського Радіо.

Він наголосив, що українська армія атакує лише військові об’єкти РФ. Підриви нафтопереробних заводів або інших об’єктів — це справа рук російських партизанів. Їх Україна не контролює. За його словами, українські війська можуть вражати об’єкти за 700, 1000–1500 кілометрів. 

"Ми атакуємо або заводи, або військові виробництва — компоненти, які вбивають наших дітей. Для цього працювала дуже велика кількість фахових людей і все це відбувається для того, щоб ми могли захистити свою країну. Законні цілі в цій війні визначає військове керівництво", — зазначив Данілов.

Нагадаємо, українські Сили оборони активно тестують зброю, яка, ймовірно, здатна досягати цілей в тилу Російської Федерації. Випробування відбувались вночі. Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов у Facebook не уточнив, яку саме зброю тестували. За його словами, випробування відбувалися в рамках ракетної програми президента та були успішними.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2023 14:59