Фото: росЗМІ

Терор продовжується: рашисти припинили виплачувати соцдопомогу на півдні

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни перестали виплачувати соціальні виплати, залишивши людей без грошей. Окупанти пояснюють це браком рублів й обіцяють виправити ситуацію.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Рашисти не повідомляють терміни виплат. Виплат немає в Мелітополі, Бердянську та Токмаку, при цьому виплати з боку України прийшли вчасно.

"Проте окупанти наразі намагаються заборонити рух гривні. Відтак влаштовують рейди по торгових точках аби не давати можливості щось придбати за гривню. Таким чином виходить ситуація, що росіяни позбавили людей роботи, не виплачують гроші й забороняють користуватись гривнею", — повідомили у Центрі нацспротиву.

Наголошується, що напередодні 2023 року росіяни запустили на тимчасово окупованих територіях центри зайнятості, але стати на облік там можна лише з паспортом ворога. Мешканців ТОТ закликали не співпрацювати з ворогом й ігнорувати його ініціативи.

Нагадаємо, раніше Центр нацспротиву повідомляв, що військкомати Північної Осетії для того, щоб виконати показники по мобілізації, беруть до армії РФ наркозалежних.

Війна, 25.01.2023 10:34