Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

"Терор проти мирного населення": рашисти атакували "Шахедом" Конотоп

Увечері понеділка, 16 вересня, російські загарбники атакували ударним безпілотником "Шахед" по місту Конотоп Сумської області. Наслідки ворожого удару уточнюються.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Сумська обласна військова адміністрація. В ОВА наголосили, що росіяни не припиняють терор проти мирного населення Сумщини.

"Сьогодні, ввечері 16 вересня ворог здійснив авіаційний удар по місту Конотоп, застосувавши БпЛА типу "Шахед". На місці працюють всі необхідні служби. Наслідки ворожої атаки уточнюються", — йдеться у повідомленні адміністрації.

Раніше повідомлялось, що 16 вересня російська армія запустила ударні безпілотники типу "Шахед" на територію України. Дрони наближалися до центральних областей нашої держави.

Нагадаємо, у ніч на 12 вересня російська армія здійснила масований авіаційний удар по об'єктах енергетики та цивільної інфраструктури Конотопської громади. Внаслідок ворожої атаки було багато поранених.

Через наліт дронів вночі 16 вересня на Київщині внаслідок падіння уламків збитих безпілотників поранення отримала місцева жителька. До того ж у регіоні через рашистський обстріл пошкоджено п'ять автомобілів та п'ять приватних будинків. У них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. В чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки.

Також 16 вересня ворожі дрони долетіли й до столиці. Повітряну тривогу у Києві оголосили близько другої ночі й тривала вона близько трьох з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами.

Нещодавно президент Володимир Зеленський повідомив, що від початку вересня війська країни-агресорки атакували Україну понад 600 ударними дронами-камікадзе типу "Шахед".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2024 23:53