Фото: Поліція Чернігівської області

Трагедія на Чернігівщині: вся сім'я загинула внаслідок отруєння чадним газом

У місті Новгород-Сіверський Чернігівської області сталася трагедія. Внаслідок отруєння чадним газом загинула сім'я: мати, батько та їх чотирирічна дитина.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Інформація від медиків про виявлення в оселі трьох людей без ознак життя чоловіка, жінки та малолітньої дитини надійшла до поліції у понеділок, 15 січня. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського райвідділу поліції.

"Правоохоронці встановили, що у м. Новгород-Сіверський у квартирі двоповерхового будинку проживала родина. Попередньо, 40-річний чоловік та його 38-річна дружина і чотирирічна донька загинули від отруєння чадним газом", йдеться у повідомленні.

Остаточна причина смерті людей буде відома після проведення експертиз. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

"Чадний газ — одна з найпоширеніших причин нещасних випадків в оселях, що опалюються пічками, камінами чи газовими котлами. Він непомітний для зору, абсолютно невідчутний і здатен призвести до біди за лічені хвилини. Встановлення детектору чадного газу в приміщенні може вберегти ваше життя!"  нагадує ДСНС України.

Нагадаємо, у перший тиждень 2024 року у місті Бровари Київської області через отруєння чадним газом загинула сім'я. Зазначається, що інцидент трапився в одному із приватних будинків. Встановлено, що у будівлі перебувало троє людей. Всі мешканці, на жаль, загинули. Поліцейські проводять розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.01.2024 15:58