Фото: Національна поліція

Трагедія на Київщині: під час пожежі загинула жінка та її семирічний син (фото)

У середу, 27 березня, у селі Гоголів Київської області у житловому будинку трапилася пожежа. Внаслідок загоряння загинула 40-річна жінка з сином. Хлопчикові було сім років.

Про це повідомили в прес-службі поліції Київщини.

Відомо, що 27 березня, близько 03:00 до поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Гоголів. На місце події оперативно виїхали правоохоронці, рятувальники та медики.

"Під час ліквідації пожежі співробітники ДСНС виявили в одній із кімнат тіла двох осіб: 40-річної жінки та її малолітнього сина", — йдеться у повідомленні.

За словами поліції, у будинку перебували ще двоє дітей, вони залишилися живими.

"13-річна дівчинка та 18-річний хлопець госпіталізовані до Броварської лікарні", — зазначили в прес-службі.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Попередньою причиною загоряння приміщення стало коротке замикання електропроводки, внаслідок її несправності. Слідчі Броварського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування. Наразі правоохоронці призначили відповідні експертизи, слідство триває.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

"Поліція Київщини вкотре застерігає: вчасно обслуговуйте та перевіряйте системи опалення, газові прилади, та вентиляції! Дбайте про життя і здоров’я своє та близьких людей!" — наголосили в поліції.

Нагадаємо, ввечері 20 березня у Шевченківському районі столиці спалахнула масштабна пожежа. За інформацією рятувальників, сталося займання у п’ятиповерховому житловому будинку. Одна людина загинула.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.03.2024 14:20