Фото: ДСНС Львівської області

Трагедія на Львівщині: четверо людей знайшли мертвими у підвалі будинку

На Львівщині четверо осіб загинули внаслідок отруєння газами, що накопичились в підвалі. Люди зайшли в підвальне приміщення двоповерхового будинку, де зберігалася картопля та, ймовірно, втратили свідомість через вдихання небезпечних газів.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Трагедія трапилася 9 серпня в селі Повітно Львівського району.

"Серед загиблих — жінка, 1956 року народження та чоловіки 1952, 1978 та 1971 років народження. Рятувальники проводили роботи з вилучення тіл із підвалу, розвідку першого, другого поверхів житлового будинку та горища", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники припускають, що така висока концентрація газів, ймовірно, могла виникнути через процес гниття картоплі, яка була в підвальному приміщенні.

"Під час розкладу органічних матеріалів, таких як картопля, виникають різні хімічні реакції, які можуть виділяти небезпечні гази. Остаточні причини загибелі встановить слідство", — повідомляють у ДСНС.

На Львівщині в підвалі будинку загинули четверо людей

Фото: ДСНС Львівщини

Як розповіли TrueUA місцеві мешканці, спершу до підвалу зайшли двоє осіб. Вони вже були, ймовірно, мертвими на момент потрапляння до приміщення ще двох місцевих мешканців.

Нагадаємо, смертельна трагедія трапилась на Рівненщині у понеділок, 7 серпня. У селі Жадківка Рівненського району під час пожежі загинула 11-річна дитина. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 10.08.2023 09:59