Фото: Поліція Львівіської області

На Львівщині у реабілітаційному центрі сталося вбивство: подробиці

На Львівщині в одному із реабілітаційних центрів відбулася бійка між пацієнтами. Унаслідок інциденту загинув один із чоловіків.

Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, 8 серпня близько 19:00 між пацієнтами медичного закладу, розташованого в одному з сіл Львівського району, виник конфлікт, під час якого 23-річний мешканець Львівського району побив жителя Львова віком 30 років, спричинивши йому тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

"Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває", — йдеться у повідомленні.

Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівської області

Нагадаємо, 5 серпня у Вінницькій області під час сварки 35-річний чоловік вбив свою 27-річну співмешканку. Сталося це на очах малолітніх дітей. Між парою виникла суперечка, під час якої зловмисник вдарив жінку кулаком по голові. Від отриманих травм вона впала на землю, але це не зупинило чоловіка — він продовжував її бити. Жінка померла на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.08.2023 22:05