Фото ілюстративне. Джерело: Ріxabay

На Вінниччині чоловік до смерті забив співмешканку на очах у дітей

У Вінницькій області під час сварки 35-річний чоловік вбив свою 27-річну співмешканку. Сталося це на очах малолітніх дітей.

Про це повідомили у Вінницькій обласній прокуратурі.

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння та його співмешканка разом із трьома дітьми — дев'ятимісячним немовлям та чотирьох й шести років — повертались додому від знайомих. Між парою виникла суперечка, під час якої зловмисник вдарив жінку кулаком по голові. Від отриманих травм вона впала на землю, але це не зупинило чоловіка — він продовжував її бити. Жінка померла на місці події.

Зловмисник намагався приховати сліди злочину: він почав розповідати знайомим, що напередодні дружина поїхала до міста та не повернулась. Однак це йому не допомогло, і тепер наступні 13 років він проведе у в'язниці.

"За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 13 років позбавлення волі", — повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, на Київщині поліція розслідує обставини вбиства 58-річної жінки. У селі Дубове її тіло знайшли на порозі будинку з двома вогнепальними пораненнями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.08.2023 05:57