Фото: Facebook поліції Київщини

На Київщині знайшли тіло жінки на порозі власного будинку: поліція розповіла подробиці вбивства

На Київщині поліція розслідує обставини вбивства 58-річної жінки. У селі Дубове її тіло знайшли на порозі будинку з двома вогнепальними пораненнями.

Про це повідомляє поліція Київщини.

До поліції звернулася громадянка, яка повідомила, що її матір не виходить на звʼязок та не вийшла на роботу. За її словами, востаннє розмовляла із нею вечері, 17 липня. 

"Поліцейські Броварського управління поліції Київщини, які виїхали на місце події, встановили особу померлої: це — 58-річна місцева мешканка, тіло якої знаходилось на порозі будинку, в якому вона проживала. Співробітники поліції під час огляду тіла виявили два вогнепальних поранення", — йдеться в повідомленні.

На Київщині поліція розслідує вбивство жінки

Фото: Facebook поліції Київщини

За фактом умисного вбивства слідчі розпочали досудове розслідування. Наразі правоохоронці працюють над встановленням осіб, причетних до скоєння злочину та шукають свідків для зʼясування усіх обставин трагедії.

Нагадаємо, у березні у Житомирі трапилось холоднокровне вбивство. Місцевий 41-річний чоловік вбив свого знайомого-військового, який приїхав у відпустку. Тепер суд виніс йому вирок. Під час застілля чоловіки кілька разів виходили поговорити. В одній із таких розмов військовий попросив свого знайомого не ображати свою співмешканку.

Також відомо, що у понеділок, 17 липня, в одній з лікарень Солом'янського району Києва раптово помер військовослужбовець, який перебував у медзакладі на лікуванні останні кілька тижнів. Правоохоронці з’ясовують обставини смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2023 18:23