Фото: Главком

У Житомирі чоловік зарізав приятеля-військового через зауваження: який вирок виніс суд

У березні у Житомирі трапилось холоднокровне вбивство. Місцевий 41-річний чоловік вбив свого знайомого-військового, який приїхав у відпустку. Тепер суд виніс йому вирок.

Про трагедію повідомили у прес-службі Житомирської обласної прокуратури. 

"Прокурори у суді довели, що особливо тяжкий злочин у березні цього року, у власному будинку, скоїв 41-річний житель Житомира. До нього у гості прийшов приятель-військовослужбовець, який приїхав у відпустку, щоб по-дружньому поспілкуватися. Також були присутні ще й співмешканки обох чоловіків", — йдеться у повідомленні.

Під час застілля чоловіки кілька разів виходили поговорити. В одній із таких розмов військовий попросив свого знайомого не ображати свою співмешканку.

"На таке зауваження господар відреагував неадекватно: пішов до хати, взяв ніж та раптово вдарив військовослужбовця у шию. Від поранення у сонну артерію, що спричинило велику крововтрату, 23-річний хлопець відразу помер", — розповіли у прокуратурі.

Під час суду обвинувачений свою провину визнав частково. Він пояснив, що не бажав смерті своєму приятелю. Тепер за вбивство він відповідатиме перед законом. Йому присудили 10 років увʼязнення.

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді на Буковині загинув 25-річний прикордонник. Його колегу доставили з важкими травмами в медзаклад. Зазначається, що аварія трапилася у селі Остриця Чернівецького району 18 липня. Постраждалі — військові 31 прикордонного загону ДПСУ. За попередньою інформацією, чоловіки не перебували у стані алкогольного сп’яніння. Призначено необхідні експертизи.

А у понеділок, 17 липня, в одній з лікарень Солом'янського району Києва раптово помер військовослужбовець, який перебував у медзакладі на лікуванні останні кілька тижнів. Правоохоронці з’ясовують обставини смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2023 16:40