Фото: соцмережі

Смертельна ДТП на Буковині: у жахливій аварії загинув прикордонник

У дорожньо-транспортній пригоді на Буковині загинув 25-річний прикордонник. Його колегу доставили з важкими травмами в медзаклад.

Про це повідомляє ZAXID.NETЗазначається, що аварія трапилася у селі Остриця Чернівецького району 18 липня.

Обставини аварії

За даними слідства, в поліцію зателефонували очевидці та розповіли про ДТП. Правоохоронці з'ясували, що аварія трапилася о 6:30 неподалік населеного пункту. У машині перебували двоє прикордонників. Військовий, перебуваючи на службі, їхав за кермом власного авто. За селом Остриця прикордонник не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врізався в дерево.

Внаслідок удару пасажир легкового авто, теж прикордонник, загинув на місці. Водія медики бригади швидкої допомоги оперативно доправили в реанімацію районної лікарні. Лікарі борються за його життя.

Згодом стало відомо, що постраждалі — військові 31 прикордонного загону ДПСУ. За попередньою інформацією, чоловіки не перебували у стані алкогольного сп’яніння. Призначено необхідні експертизи. Правоохоронці розслідують аварію за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, екс-депутатку Київради судитимуть за вчинення аварії у стані наркотичного сп’яніння. Співробітники Київської міської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2023 15:19