Трейдери об’єднуються для біткойнового ф'ючерсного оновлення

11 ГРУДНЯ 2017 09:00

Надсучасний спосіб зробити ставку на біткойн буде доступний наприкінці тижня в неділю, коли ф'ючерси відкриватимуть торги. Перші біткойн-угоди розпочняться о 18:00 за місцевим часом на біржі в Чикаго. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на The Guardian.

Запуск на біржі Cboe дало додатковий поштовх на супер-політ курсу крипто-валюти у цьому році. Він майже вдвічі подорожчав з початку грудня, але за останні дні спостерігалися різкі кроки в обох напрямках, при цьому біткойни втратили майже п'яту частину своєї вартості в п'ятницю після того, як вони зросли більш ніж на 40% за попередні 48 годин до 16600 доларів США. У неділю біткойн склав близько 3% на 15 000 доларів США на біржі Bitstamp у Люксембурзі.

Ф'ючерси - це договори, орієнтовані на грошові кошти, на основі аукціонної ціни біткойну в доларах на біржах, що належать і використовуються віртуальними валютними підприємцями Кемероном та Тайлером Вінклеоссом.

«Чіткий ріст, який ми спостерігали в біткойні за останні пару тижнів, ймовірно, був спричинений оптимізмом перед виходом на ринок ф'ючерсів», - сказав Ренді Фредерик, віце-президент з торгівлі та деривативів для Чарльза Шваба в Остіні.

Економіка, 11.12.2017 09:00