Фото: Юрій Вернидуб. Джерело – ФК "Кривбас"

Тренер українського клубу працює у Криворізькому ТЦК

Український тренер Юрій Вернидуб, який очолює футбольний клуб "Кривбас", з літа 2022 року проходить службу у Криворізькому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє сайт "Кривбасу"

"До Збройних сил України я вступив 27 лютого. Я 26-го повернувся, а 27-го вже був у лавах ЗСУ, в Запоріжжі це було. Зараз також перебуваю в лавах ЗСУ, але ще у 2022 році, в середині червня мене перевели у Криворізький ТЦК СП і там перебуваю по сьогоднішній день", — сказав Вернидуб.

Він наголосив, що разом з цим, йому дали змогу працювати головним тренером "Кривбасу".

"На цій посаді я можу приносити велику користь нашій країні. Я вже дав більше сотні інтерв'ю, як українським, так і міжнародним відданням. Ми виступали в Європі, де всюди нагадували, що в Україні триває війна і що нам потрібна підтримка для того, щоб перемогти цю хворобу під назвою "Росія", — заявив Юрій Вернидуб в коментарі "Армія FM".

Варто зазначити, що до початку повномасштабної війни 58-річний Вернидуб працював головним тренером молдовського "Шерифа". Після повномасштабного вторгнення фахівець приєднався добровольцем до лав ЗСУ, а 21 червня 2022 року очолив "Кривбас".

Нагадаємо, у липні український футболіст Віктор Коваленко повідомляв, що в будинок його батьків влучила російська ракета. Він провів у цьому помешканні усе життя.

Своєю чергою колишній гравець збірної України з футболу та уродженець російського Хабаровська Олександр Алієв заявив, що перебуває у базі розшуку російського міністерства внутрішніх справ. Футболіста звинувачують у закликах до "терористичної діяльності".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 11.10.2024 19:43