Фрагмент матчу "Кривбаса" проти "Бетіса". Джерело: футбольний клуб "Кривбас"

"Кривбас" програв сильному іспанському клубу в футбольній Лізі конференцій

Криворізький "Кривбас" розпочав із поразки двоматчеву дуель у межах плей-оф кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. У першій грі криворізька команда поступилась іспанському "Бетісу" з рахунком 0:2.

"Кривбас" грає у Лізі конференцій після того, як зазнав поразки від чеської "Вікторії" (1:3 за сумою двох матчів) у третьому турі кваліфікації Ліги Європи. Після цього криворіжці вилетіли до Ліги конференцій, де отримали у суперники сильну команду чемпіонату Іспанії — "Бетіс" зі Севільї. У протистоянні з "Бетісом" "Кривбас" бореться за потрапляння до групового етапу Ліги конференції, однак у разі поразки завершить виступи у єврокубках.

Уже на 13 хвилині "Бетіс" відкрив рахунок: Альтіміра пробив низом із-за меж штрафного майданчика, воротар криворіжців Кліщук у падінні відбив м'яч, проте аргентинський нападник Авіла зіграв на добиванні — 0:1. На 62 хвилині поєдинку форвард Еззальзулі асистував Родрі, який сильно пробив у лівий кут воріт і подвоїв перевагу іспанців — 0:2.

У підсумку за матч "Кривбас" чотири рази вдарив по воротах суперників, але після трьох ударів м’яч пройшов повз ворота. Фінальний свисток зафіксував перемогу "Бетіса" з рахунком 2:0. І тепер саме севільці є явними фаворитами пари, а українська команда ризикує взагалі вилетіти з європейських футбольних кубків.

Матч-відповідь "Кривбас" проведе на виїзді — в іспанській Севільї. Поєдинок відбудеться в четвер, 29 серпня.

Нагадаємо, що вчора в першому матчі раунду плей-оф Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло австрійському "Зальцбургу" з рахунком 0:2. Українські віце-чемпіони пропустили по одному голу в кожному з таймів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.08.2024 23:14