Туреччина в матчі з Україною зробить ставку на досвід – Шевченко

30 СЕРПНЯ 2017 15:43

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутній поєдинок у рамках відбору на ЧС-2018 з Туреччиною, який відбудеться 2 вересня у Харкові, інформує TrueUA з посиланням на DT.UA.  

«У мене на 95% була ясність по складу, який буду викликати. Але до останнього туру ми чекали по нападнику. Це проблемна для нас позиція. Гравці не мають в клубах стабільної практики. Але я не думаю, що це стане для нас проблемою. Є питання і до позиції правого захисника».  

«По Туреччині інформації у нас достатньо. Наші спостерігачі дивилися і гравців, і матчі. Ми вже проаналізували склад, який викликав ЛУЧЕСКУ. Він зробив ставку на досвід. Думаю, виходячи з викликаних виконавців, варто очікувати змін у грі Туреччини, але ставка буде на досвід.  

ЛУЧЕСКУ повинен хвилюватися за свою команду, а я за свою. З повагою ставлюся до ЛУЧЕСКУ, бажаю йому успіху, але не в матчі зі збірною України», - сказав Шевченко.  

Крім того, тренер прокоментував перехід Андрія ЯРМОЛЕНКА з «Динамо» в Дортмундську «Боруссію»:  

«Радий, що ЯРМОЛЕНКО перейшов в «Боруссію». Цей перехід піде на користь всьому українському футболу. Бажаю йому удачі та успіхів.   

Сподіваюся, весь наш футбол на міжнародному рівні він буде представляти гідно».

 

Спорт, 30.08.2017 15:43