Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Бразилії стався вибух на металургійному заводі: є загиблі і багато поранених

У п'ятницю, 1 вересня, у Бразилії на металургійному заводі стався вибух. Щонайменше дві людини загинули, 12 отримали поранення.

Про це пише Сіньхуа.

Інцидент стався в південно-східному бразильському штаті Сан-Паулу. Вибух трапився в печі для виплавки алюмінію на металургійному заводі. На місце сильної пожежі прибули два вертольоти та кілька одиниць пожежних розрахунків.

"На жаль, у нас було підтверджено дві смерті внаслідок вибуху на металургійному заводі в Кабреуві. Дванадцять поранених людей було врятовано, вони лікуються в медичних центрах штату", — сказав губернатор Тарсісіо де Фрейтас.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що Бразилія та президент Лула да Сілва могли б багато зробити для закінчення війни в Україні. Зокрема, допомогти в реалізації одного з пунктів Формули миру. 

Глава держави також заявив, що хотів би зустрітися з бразильським колегою. На його переконання, важливо, щоб президент і народ Бразилії почули його особисто й отримали правдиву інформацію про події в нашій країні. Також Лула да Сілва міг би відіграти провідну роль в організації багатосторонньої зустрічі України з лідерами латиноамериканських держав, щоб вони більше дізналися про нашу країну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.09.2023 10:59