"Прильоти" в Бєлгороді. Фото зі соцмереж / ілюстративне

У Бєлгороді палають автомобілі та будинки: росіяни повідомляють про "прильоти" (відео)

У понеділок, 1 квітня російський Бєлгород опинився під ракетним обстрілом. У місті горять приватні будинки та автомобілі.

Про це повідомляли місцеві Telegram-канали.

Перші повідомлення про ракетну атаку було оголошено о 16:12. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков закликав росіян пройти в укриття.

Згодом місцеві Telegram-канали повідомили про "бавовну". Удари прийшлися по автомобільній парковці та приватному сектору: частина транспортних засобів і будинків спалахнула.

Вже після атаки губернатор Гладков повідомив про руйнування в області

"Пошкоджено лінію електропередачі, під відключення світла потрапляють абоненти наступних населених пунктів: Графівка, Романівка, Надежівка, Демидівка, Попівка, Реп'яхівка, Прилісся та Новореп'яхівка. Також у Попівці пошкоджено лінію газопостачання. Оперативні та аварійні служби розпочнуть ліквідацію наслідків після погодження з міністерством оборони РФ", — написав російський чиновник.

Своєю чергою міноборони РФ відзвітувало про нібито перехоплення засобами ППО "сімнадцяти реактивних снарядів".

Нагадаємо, вранці 31 березня у Бєлгороді пролунали вибухи. В регіоні було оголошено ракетну небезпеку. Тоді Міноборони країни-агресорки заявило, що близько 07:00 черговими засобами ППО знищено 10 реактивних снарядів "Вампір" у повітрі над Бєлгородською областю. Про руйнування чи постраждалих міноборони РФ традиційно інформації не розкрило.

Нагадаємо, у ніч на 26 березня, російський Бєлгород та область опинилися під масованим обстрілом. Внаслідок атак з повітря зафіксовано руйнування інфраструктури, а також постраждали місцеві жителі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.04.2024 17:46