Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна / ілюстративне

Бєлгород та область вночі опинилися під потужним обстрілом: є постраждалі (відео)

У ніч на 26 березня, російський Бєлгород та область опинилися під масованим обстрілом. Внаслідок атак з повітря зафіксовано руйнування інфраструктури, а також постраждали місцеві жителі.

Про це повідомив у Telegram-каналі губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

За словами посадовця, над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала система протиповітряної оборони. Було нібито збито 13 повітряних цілей на підльоті до міста.

Гладков наголосив, що за попередньою інформацією, у селищі Дубове двоє людей постраждали.

Також, як зазначає чиновник, у Бєлгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки у селищі Дубове різні пошкодження зафіксовано у 20 приватних житлових домоволодіннях та одній господарській споруді (вибиті вікна, посічені фасади, покрівлі та паркани).

"Усі оперативні та аварійні служби працюють на місцях. Обхід території буде продовжено у світлий час доби", — додав Гладков.

Тим часом у мережі з'явились кадри обстрілу Бєлгородщини.

Нагадаємо, раніше російський диктатор Володимир Путін відреагував на обстріли Бєлгородської області. Він пригрозив, що Росія може відповісти ударами по цивільній інфраструктурі України.

За даними Bloomberg, у зв'язку з атакою російських добровольчих батальйонів на Бєлгородську область окупанти вимушені перекидати війська з фронту для захисту власних територій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.03.2024 05:48