Фото з місця події на Бєлгородщині. Джерело: Telegram

У Бєлгородській області Росії розквітла потужна "бавовна" (відео)

У ніч проти 11 вересня на території Бєлгородської області Росії пролунали потужні вибухи. Рашисти заявляють про атаку безпілотників на регіон.

Очевидці у соціальних мережах публікують відео "бавовни".

"Бєлгородці, у вас пропущений", "Бєлгородська область не спить", — іронізують українці у соціальних мережах.

Губернатор області В'ячеслав Гладков заявив, що російська ППО збила два безпілотники літакового типу. Мовляв, спецслужби працюють на місці.

"У Яковлівському міському окрузі спрацювала наша система ППО — збито два БпЛА літакового типу. Постраждалих немає. Фрагменти одного з безпілотників упали на проїжджу частину поряд із приватним житловим будинком. На місці працюють усі оперативні служби", — написав Гладков у Telegram.

Нагадаємо, раніше російський пропагандист Володимир Соловйов влаштував істерику через повідомлення про атаки на Росію. Він закликав росіян зберігати інформаційну тишу та не публікувати фото і відеоматеріали про влучання по об'єктах на території РФ.

У нещодавньому звіті американського Інституту вивчення війни вказувалося, що удари по тилових районах Російської Федерації можуть загрожувати стабільності оборони окупантів на багатьох критичних ділянках фронту. Аналітики вважають, що атаки на російський тил погіршують моральний дух окупаційних військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.09.2023 02:31