Фото: Національна поліція

У центрі Києва правоохоронці проводять безпекові заходи: у чому причина (фото)

Правоохоронці проводять безпекові заходи у центрі Києва. Метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей.

Про це у Telegram-каналі повідомляє поліція Києва.

У прес-службі зазначили, що поліція Києва спільно зі Службою безпеки України, Управлінням державної охорони, Військовою службою правопорядку ЗСУ та іншими підрозділами, залученими до оборони столиці проводять планові безпекові заходи на території Шевченківського району Києва. Серед основних локацій — Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість.

"Основною метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей", — йдеться у повідомленні поліції.

У Центрі Києва правоохоронці проводять безпекові заходи

Фото: Національна поліція

Там також зазначили, що силовики проводять огляд території та окремих будівель і приміщень для виявлення заборонених до обігу предметів, а також  здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території центральної частини міста. Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану. Під час їх проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту.

"Правоохоронці закликають громадян  із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. При собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години", — додали у поліції.

У прес-службі також наголосили, що у своїй діяльності правоохоронці дотримуються принципу законності, конституційної недоторканності прав і свобод громадян.

Нагадаємо, у Києві чоловік погрожував перехожому автоматом. Нападника знайшли та затримали. Відомо, що подія відбулася в Деснянському районі столиці. Чоловік, якому погрожували зброєю, подзвонив у поліцію та розповів про агресивного чоловіка. Потерпілий надав детальний опис нападника та вказав напрямок, в якому пішов зловмисник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2024 09:11