Скріншот з відео

У центрі Миколаєва чоловік кинув гранату: є постраждалі (відео)

У п'ятницю ввечері, 28 квітня, у центрі Миколаєва, на вул. 8-го Березня, чоловік кинув гранату. Це сталося поблизу припаркованого легкового автомобіля "Жигулі", поблизу якого водій здійснював ремонт й стояла жінка.

Про це спершу повідомило місцеве видання "Новости N", а згодом підтвердив і начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

За словами очевидців, до них підійшов невідомий у камуфляжному одязі й почав вимагати гроші. Водій, який ремонтував авто, відмовив йому, після чого чоловік дістав із кишені гранату, висмикнув кільце і кинув. Граната вибухнула поблизу жінки, яка стояла поруч з автомобілем. Видання пише, що жінка і зловмисник отримали осколкові поранення. Обох постраждалих забрали до лікарні.

Також було пошкоджено автомобіль SsangYong Rexton, що стояв поруч — він зазнав осколкових ушкоджень, внаслідок яких розбито заднє скло та дзеркала.

Начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет повідомив, що правоохоронці займуться зловмисником щойно це дозволять лікарі.

"Зловмисником неодмінно займатимуться поліцейські, щойно до нього допустять лікарі. Нині слідчі вирішують питання щодо остаточної кваліфікації події. Злочинець неодмінно нестиме покарання відповідно до закону", — сказав Шайхет.

Нагадаємо, у Фастівському районі 21-річний хлопець приніс додому знайдену гранату, яка через деякий час здетонувала. Вибухом йому рознесло ліву руку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2023 22:59