Фото: поліція Закарпатської області

У центрі Мукачева чоловік розгулював із гранатою в руках

Ввечері 15 червня у місті Мукачево правоохоронці затримали чоловіка, який розгулював центральним парком із гранатою у руках.

Про це повідомила поліція Закарпатської області.

За словами поліцейських, до поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що стала свідком того, як неподалік місцевого парку чоловік побив жінку. 

"За викликом одразу ж виїхали співробітники Управління патрульної поліції. Поліцейські виявили чоловіка, схожого за описом заявниці, однак потерпілої жінки на місці не було", — йдеться у повідомленні.
 
Особу порушника правоохоронці встановили — ним виявився 54-річний житель села Бедевля Тячівського району. Водночас правоохоронці помітили, що порушник розгулює по центру міста із гранатою в руках. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну та вибухотехнічну службу. Останні вилучили у зловмисника вибухонебезпечний предмет.

Зловмисника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За незаконне поводження з бойовими припасами йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, 9 червня у Києві 46-річний чоловік кинув гранату у вікно квартири багатоповерхівки, де мешкає його рідний брат. Внаслідок вибуху постраждала 36-річна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.06.2024 18:20