Дим після вибуху в Бердянську. Фото зі соцмереж

У центрі окупованого Бердянська поблизу рашистської комендатури пролунали вибухи

У суботу, 13 січня, в окупованому Бердянську Запорізької області пролунали вибухи. Місцеві мешканці пишуть у соціальних мережах про густий дим над містом.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він посилається на місцевих активістів спротиву, які розповіли, що події розгорталися в центрі міста поблизу окупаційної "комендатури".

"У Бердянську вибух 15 хвилин тому. Наші партнери повідомляють, що підіймається дим із району комендатури та гучно в центрі. Дим з боку Приморської площі. Або щось раптом здетонувало, або кара небесна. Деталі встановлюються", — написав Андрющенко о 08:13.

Згодом він повідомив про повторні вибухи у Бердянську, цього разу – у районі порту.

"Ще один вибух, й окупанти увімкнули сигнал повітряної тривоги. Вибухи в районі порту. Можливо, російська протиповітряна оборона. Збиває черговим судном наші ракети. Принаймні сподіваємось на це", — наголосив радник міського голови Маріуполя.

Варто додати, що росіяни захопили Бердянськ у перші повномасштабного вторгнення. Ворог активно стягує туди техніку, перетворивши місто на військову базу. Через порт вороги вивозять вкрадене українське зерно.

Нагадаємо, що "бавовна" у Бердянську — явище систематичне. Там регулярно "прилітає" по позиціях та базах російських загарбників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.01.2024 11:38