Фото: поліція Чернігівської області

У Чернігівській області знайшли мертвим 11-річного вихованця навчально-реабілітаційного центру: що трапилося

У ставку на території Прилуцького навчально-реабілітаційного центру, що на Чернігівщині виявили тіло 11-річного вихованця цього дитбудинку. Поліція розслідує обставини загибелі хлопчика.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

"Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлюють причини та обставини, що призвели до утоплення у водоймі 11-річного вихованця навчально-реабілітаційного центру", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 4 жовтня  близько 16:00 до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території комунального закладу в ставку виявили тіло підопічного хлопчика. За вказаною адресою відразу виїхали слідчо-оперативна група райвідділу та співробітники ювенальної превенції.

"Правоохоронці виявили у водоймі дитину без ознак життя. Попередньо поліцейські встановили, що під час прогулянки на території закладу, дитина впала у ставок та втопилася. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено", — зазначають у поліції.

Наразі на місці події працюють співробітники Прилуцького районного відділу поліції, які встановлюють причини та обставини, що призвели до трагедії. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, 30 серпня у селі Поворськ Ковельського району на водоймі потонула дитинаЗникнення дитини помітила мама хлопчика, вона разом із сусідами кинулась на його пошуки. Дитину знайшли у штучній водоймі. Медикам не вдалось реанімувати хлопчика. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.10.2023 21:59