Фото: armyinform.com.ua

У Чорному морі виявили носій "Калібрів": скільки ракет готові атакувати Україну

Станом на ранок 17 серпня Росія вивела у Чорне море носій крилатих ракет. Україну може атакувати один ворожий корабель.

Про це повідомляють у своєму Telegram-каналі Військово-морські сили Збройних сил України.

Як зазначають військові, у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі два ворожі кораблі, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — вісім суден, з них одне продовжило рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — 10 суден, з них одне рухалось з протоки Босфор", — додали у ВМС України.

Окупанти вивели у Чорне море носій крилатих ракет "Калібр"

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що у ніч на 16 серпня, російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", трьома ударними БпЛА типу Shahed і двома безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили п’ять дронів.

Своєю чергою Київська міська військова адміністрація повідомляла 16 серпня, що в Києві працювали засоби протиповітряної оборони. Вони збивали повітряні цілі, які запустили російські окупанти. Обійшлося без руйнувань і постраждалих.

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 15 серпня, російські загарбники атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 і 29 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 29 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2024 07:44