Скріншот з відео

У Дніпрі група чоловіків напала на екс-бійця "Кракен": у мережі пишуть, що це охорона Тищенка

У Дніпрі в четвер, 20 червня, група невідомих осіб в одязі кольору хакі та балаклавах здійснила напад на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. Це сталося в той час, коли чоловік гуляв із дитиною.

Місцеві Telegram-канали пишуть, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався. Зокрема, у соцмережах з'явилося відео, як група людей у формі оточила чоловіка у цивільному одязі та взяла його руки в кайданки. До того ж один із нападників у формі обшукував сумку чоловіка у цивільному та, схоже, ударив його.

Деталі від поліції

У поліції Дніпропетровської області пізно ввечері у четвер підтвердили, що за фактом конфлікту у центрі Дніпра відкрили два кримінальні провадження. Зараз правоохоронці проводять слідчі заходи для ідентифікації всіх причетних осіб.

"Невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловіку тілесні ушкодження та незаконно утримували його. Подія сталася 20 червня близько 13:45 на пр. Яворницького у м. Дніпро. За даним фактом слідчими відділення поліції № 5 Дніпровського РУП відкрито два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Заява "Кракена"

У спецпідрозділі "Кракен" підтвердили, що чоловік у цивільному, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, є колишнім військовослужбовцем їхнього підрозділу.

Тищенко підтвердив, що перебуває у Дніпрі

Зазначимо, що Микола Тищенко 20 червня повідомив у соцмережах, що перебуває у Дніпрі. У дописі він заявив, що місто перетворилося "на центр шахрайства". Також він записав відео з бульвару, неподалік від місця, де невідомі напали на Павлова.

"Сьогодні [20 червня] ми спільно викрили одразу декілька адрес об’єднаного злочинного угруповання "дев’ятки". Це велика мережа ботоферм, понад сто адрес по всій Україні. Наразі вже встановлено більшу частину всіх організаторів", — заявив він.

Відомо, що Дмитро "Син" Павлов — дніпрянин, який з початком повномасштабного вторгнення добровільно приєднався до ЗСУ, проходив службу у спецпідрозділі "KRAKEN" та брав участь у звільненні Харківщини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.06.2024 00:25