Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У двох областях цієї ночі лунали вибухи: що відомо

У ніч на п'ятницю, 14 червня, російські загарбники здійснили масований ракетно-дроновий удар по Україні. По всій країні оголошували повітряну тривогу. У Запорізькій та Хмельницькій областях лунали вибухи.

Зокрема, на Запоріжжі гучно було в обласному центрі. О 01:33 начальник обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив про загрозу ударів балістичними ракетами. За кілька хвилин він поінформував про вибухи. О 02:13 стало відомо про повторні вибухи.

За даними "Суспільного", у Хмельницькій області також було гучно. Рашисти поцілили на область й ракети, й дрони. Ворожі цілі, за даними Повітряних сил, тримали курс на Старокостянтинів. Вибухи в області лунали кілька разів — спершу о 02:31, після цього о 03:20, а також о 03:59 й о 04:13.

Нагадаємо, попередню масовану атаку ракетами й "шахедами" росіяни здійснили вночі 12 червня. Тоді окупанти випустили по Україні 30 засобів повітряного нападу. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Вінницькій областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2024 04:19