Фото: скріншот

У Франківську жінка визвірилася на дівчину через стрибки на скакалці: скандал набирає нових обертів (відео)

Днями в Івано-Франківську спалахнув скандал. У дворі між багатоповерхівками старша жінка почала зачіпати дівчинку через те, що та стрибала на скакалці.

Відео скандалу оприлюднили у мережі.

На відео дівчинка стрибає через скакалку на майданчику і нікому не заважає. Аж раптом до неї почала чіплятися жінка, яка в агресивній формі попросила її піти звідти. На запитання дівчинки — чому, жінка сказала, що їй заважає скакалка.

Хоча дівчина і зазначила, що прийшла перша на це місцева іншого місця для занять не має, адже біля її під'їзду  парковка, а на шкільний стадіон вона піти не може, бо не вчиться у тій школі. 

Проте такі аргументи старшу пані не влаштували і вона назвала дівчинку "соплячкою невихованою" та "г**ном паршивим".

Суперечка тривала кілька хвилин. За цей час за дівчину неодноразово заступалися очевидці. 

Також на підтримку дівчини виступили і місцеві блогери. Вони наступного дня прийшли під той самий під'їзд і провели флешмоб зі скакалками.

А от за словами журналістки Ганни Рибалки, у рідному навчальному закладі засудили відео дівчини та наказали видалити його із TikTok.

Ганна розповіла, що дівчині 19 років, її звати Ліза. Вона каже, що вдячна усім, хто її підтримує, однак спілкуватися з журналістами нині не хоче через позицію керівництва закладу.

"Дівчинку зі скакалкою з Франківська, чиє відео стало вірусним, розкритикували в рідному навчальному закладі. Щобільше, їй наказали видалити відео з свого тіктока та інсти, а ще попросити зробити це всіх, хто перепостив", — додала журналістка.

Нагадаємо, 17 березня у столиці розгорівся мовний скандал за участі Ірини Слюнько — учасниці відомих українських телевізійних шоу. Жінка записала голосове повідомлення своїм сусідам, в якому заявила, що їй все одно на державну мову, а вона все життя розмовляла і розмовлятиме російською.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.03.2023 15:26