Фото: Telegram-канал Олексія Арестовича

ЗМІ заявили, що Арестович виїхав з України завдяки листу від ГУР: у Буданова спростовують

Головне управління розвідки Міністерства оборони України спростувало інформація про перетин кордону та виїзд за межі України колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича на підставі, начебто, спеціального листа.

Про це повідомляє прес-служба розвідки у Telegram-каналі. 

Зазначається, що виїзд Арестовича 4 вересня 2023 року за межі України начебто на підставі листа від ГУР МО України, не відповідає дійсності.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України не надавало вказаній особі ані листів, ані будь-яких інших документів для виїзду за кордон", наголошується у повідомленні.

Додамо, що сьогодні вранці медіа-видання NGL.media опублікувало інформацію про те, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович виїхав з України начебто завдяки листу ГУР МО України. Він перетнув кордон із Польщею ще восени минулого року і вже майже п’ять місяців не повертається в Україну.

Видання зауважує, що 48-річний Олексій Арестович виїхав 4 вересня минулого року в Польщу через пункт пропуску Краківець-Корчова. Раніше Олексій Арестович неодноразово виїжджав за кордон, однак повертався в Україну. Наприклад, на початку травня 2023 року він також виїхав через Краківець завдяки листу ГУР і повернувся в країну лише наприкінці червня, провівши за межами країни майже півтора місяця.

Нагадаємо, колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович восени заявляв про те, що має намір балотуватися на наступних президентських виборах, дата яких наразі невідома у зв'язку із дією воєнного стану у країні. Він навіть вже опублікував передвиборчу програму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.02.2024 15:43