Фото: ДСНС у Харківській області

У Харкові на вибухівці підірвався чоловік, який збирав металобрухт

У четвер, 19 жовтня, у Харкові 42-річний чоловік отримав поранення від вибуху невідомого вибухонебезпечного предмета. Інцидент трапився на вулиці Матросова.

Про це у Facebok повідомило головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За словами рятувальників, постраждалий отримав міно-вибухову травму лівої ступні, множині поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні. Обставини події ще з’ясовуються.

"За попередніми даними, чоловік, 1981 року народження збирав металобрухт та наступив на невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у селі Явірському Харківської області директор фермерського господарства натрапив на російську протипіхотну міну ОЗМ-72. Його доправили до лікарні. Це сталося по дорозі до села Вовчий Яр. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що аграрію — 47 років. Його ушпиталили з вибуховими травмами. Поранений — власник поля, де стався підрив.

5 жовтня в селищі Макарів Київської області на протитанковій міні підірвалося авто. Унаслідок інциденту постраждали три людини. Це сталося в районі мікрорайону "Цегельний завод". Один потерпілий перебував у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.10.2023 21:35