Колаж ілюстративний. Джерело: соцмережі

У Хургаді акула з'їла росіянина: мережа вибухнула мемами (фото)

У єгипетському місті Хургада 8 червня акула напала на людину і з’їла її на очах у відпочивальників. Загиблим був громадянин Росії. Відомо, що, крім відпочивальників, свідком цієї події став батько жертви хижака.

Як повідомили у Telegram-каналі Генконсульства Росії у Хургаді, інцидент стався в районі Dream Beach — найпопулярнішого пляжу у місті.

Водночас Telegram-канал Baza пише, що загиблим виявився 23-річний уродженець Архангельської області. Кілька місяців тому він разом зі своїм батьком переїхав до Хургади, де вони оселилися у житловому комплексі British Resort.

росіянин, якого з'їла акула в Хургаді

Жертва акули у Хургаді. Джерело: Telegram-канал Baza

"Хлопець загинув на очах у батька і під час нападу акули кричав — тато", — пише Baza.

Реакція соцмереж

Соцмережі не забарилися з реакцією, однак обговорення були суперечливими. Одні користувачі публікували меми на цю тему й жартували, а інші почали засуджувати такі дії.

У мемах та фотожабах користувачі згадали начальника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова, який нібито дякує акулі за допомогу у боротьбі з росіянами.

мем про акулу

акула мем

акула мем фото1

у Хургаді акула з'їла росіянина

Нагадаємо, біля берегів французького острова Реюньон загинув британський турист. Поліцейські підозрюють, що він став жертвою тигрової акули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.06.2023 02:33