Фото: Pexels

У Кіровоградській області вводять "‎‎режим тиші" при повітряній тривозі

У Кіровоградській області під час повітряних тривог вводять "режим тиші". Він діятиме в темний час доби та під час комендантської години.

Про це повідомив очільник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

"Рада оборони Кіровоградської області прийняла рішення про дотримання "режиму тиші" під час повітряної тривоги в темну пору доби та під час комендантської години", — зазначив Райкович у своєму Telegram-каналі.

Він звернувся до суб’єктів господарювання усіх форм власності: "До відбою тривоги заборонено експлуатацію сільськогосподарської техніки, виробничих установок, машин, агрегатів".

Нагадаємо, вночі 13 червня росіяни влучили у кілька об'єктів у Кривому Розі на Дніпропетровщині. "Приліт" був й у п'ятиповерховий будинок. За останніми даними, внаслідок обстрілу 11 людей загинули, 36 отримали поранення різного ступеню важкості.

У Харкові минулої ночі були "прильоти" внаслідок обстрілу дронами. У Київському та Салтівському районах сталося влучання в об'єкти цивільної інфраструктури.

Також вночі 13 червня російські загарбники випустили по Києву крилаті ракети Х-101/555. Усі ворожі повітряні цілі вдалося збити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 02:37