Фото: Київська міська прокуратура

У Києві чоловік незаконно перевозив 9 оленів, один з них був мертвим (фото)

У середу, 3 квітня, у Києві на одному з блокпостів затримали водія, який без належних документів перевозив дев'ятьох плямистих оленів. Одна тварина померла — поліція розпочала розслідування.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, 3 квітня близько 22:00 на блокпосту при в’їзді до Києва з Бориспільського Шосе правоохоронці зупинили автомобіль "Рено Мастер", за кермом якого перебував 23-річний мешканець Рівненської області.

Перевезення оленів без документів

Фото: Київська міська прокуратура

Під час огляду у кузові автомобіля виявили дев'ятьох плямистих оленів. Керманич авто жодних документів та дозволу на перевезення тварин не мав, один олень вже був без ознак життя. 

Плямисті олені

Фото: Київська міська прокуратура

Водій автівки запевнив, що тварин він перевозив на замовлення знайомого підприємця з Сумщини на ферму у Київську область. 

Нині вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за фактом жорстокого поводження з тваринами. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 ККУ. Вцілілих оленів вилучено та передано до Київського зоопарку на тимчасове утримання. Померлого оленя передали спеціалістам зоопарку для проведення дослідження та встановлення причини смерті.

Нагадаємо, раніше на Київщині чоловік жорстоко вбив пенсіонераЗлочинець завдав своїй жертві понад 16 ударів ножем, після чого відрізав голову та язик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.04.2024 03:56