У Києві чоловік погрожував сусідам зброєю через зауваження

24 ВЕРЕСНЯ 2018 12:40

Перебуваючи на підпитку, чоловік вийшов на балкон і почав нецензурно лаятися. Та коли на зауваження правопорушник став погрожувати рушницею, очевидці викликали поліцію.

Як повідомив начальник відділу кримінальної поліції Святошинського УП ГУНП у м. Києві Віталій Ясинський, на місці правоохоронці поспілкувалися зі свідками події, після чого спробували зупинити дії дебошира. Однак той забарикадувався у своєму помешканні, а відтак від надання пояснень категорично відмовився і продовжував погрожувати вже поліцейським.

«Перемовини не дали результату, тому аби потрапити у квартиру, задіяли спецпризначенців «КОРДу». 44-річного власника оселі затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після огляду приміщення виявили два мисливських карабіна із патронами до них, які офіційно зареєстровані, та сімнадцять пістолетів пневматичної та шумової дії з ознаками переробки та патрони різних калібрів. Вилучене направили на експертизу», - зазначив правоохоронець.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Події, 24.09.2018 12:40