Фото ФК "Динамо"

"Динамо" у п'ятницю зіграє з "Шахтарем" у Прем'єр-лізі: подробиці матчу

У п'ятницю, 3 листопада, у Києві відбудеться центральний поєдинок 13 туру Української Прем'єр-ліги. На стадіоні імені Валерія Лобановського "Динамо" зіграє проти донецького "Шахтаря". 

Про це йдеться на сайті Прем'єр-ліги.

Для тренера "гірників" Маріно Пушича матч з киянами стане дебютним в УПЛ. Боснійський спеціаліст був призначений 24 жовтня і зіграв вже два матчі. "Шахтар" зазнав поразки в Лізі чемпіонів від "Барселони" (1:2) і розгромив в Кубку України "Вікторію" (3:0).

Зазначимо, що "Динамо" поки перебуває на сьомій сходинці в турнірній таблиці чемпіонату України, в активі команди Луческу 16 набраних очок. Донецький "Шахтар" займає в турнірній таблиці УПЛ четверте місце. В активі "гірників" 21 очко.

Турнірна таблиця Прем'єр-ліги

Турнірна таблиця: сайт УПЛ

"Динамо" не може виграти в чемпіонаті в трьох іграх поспіль, зазнавши двох поразок і ще один поєдинок звівши унічию. У минулому матчі чемпіонату України донеччани під керівництвом Даріо Срни розгромили черкаський ЛНЗ (3:0). 

Нагадаємо, чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик відреагував на перемогу 6 жовтня житомирського "Полісся" над "Динамо". Спортсмен наголосив, що перед матчами потрібно ходити в церкву. Усик також відзначив гравців "Полісся", які, на його думку", виділялись у поєдинку з київським грандом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.11.2023 08:20