Фото: Pixabay

У Києві лунали вибухи: влада повідомляла про роботу ППО

У Києві в ніч на вівторок, 6 червня, під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Це пов'язано із роботою протиповітряної оборони.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Київ. Працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — зазначало відомство.

Мер Києва Віталій Кличко також поінформував, що у місті працюють українські сили ППО. За його словами, екстрені служби прямують на виклик у Дарницькому районі.

Відомо, що близько першої години ночі на підступах до столиці також працювала протиповітряна оборона. Ввечері 5 червня голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук закликав українців реагувати на сигнали повітряної тривоги цієї ночі й у разі небезпеки одразу пройти до укриття.

Оновлена мапа укриттів у Києві

Раніше столична влада оновила мапу укриттів у місті. Деякі сховища розташовані в підвалах, підземних переходах чи паркінгах, а також на всіх станціях Київського метрополітену.

Нагадаємо, ввечері 5 червня російські загарбники вдарили по Балаклії у Харківській області із реактивної системи залпового вогню "Смерч". Внаслідок обстрілу є загиблий та дев'ятеро поранених. Близько опівночі рашисти обстріляли з ракет С-300 Слобідський та Шевченківський райони міста. Інформації про постраждалих не надходило.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2023 03:54