У Києві на "Алеї сміливості" встановили дошку з ім'ям Байдена (фото)

У понеділок, 20 лютого, в Печерському районі Києва встановили дошку з ім'ям президента США Джо Байдена. Дошку встановили на "Алеї сміливості" біля Маріїнського парку. Це сталося під час візиту американського лідера в Україну.

Фотографію дошки опублікували в соціальних мережах. На ній є дві важливі дати, пов’язані із нашою державою. На ній, окрім ім’я та прізвища очільника США, є дві дати та надписи до них:

  • 24.02.2022 — перший дзвінок;
  • 20.02.2023 — візит.

Нагадаємо, під час свого візиту президент США пообіцяв надати Україні черговий пакет військової допомоги на $500 млн. За словами Байдена, цього разу Штати передадуть системи HIMARS, протитанковий ракетних комплексів JAVELIN тощо.

Відомо, що востаннє президент США відвідував Україну ще у 2008 році — це був Джордж Буш-молодший.

Зазначимо, уранці 20 лютого в Києві перекрили низку вулиць у центрі міста. У соцмережах писали, що рух ускладнено через "іноземний кортеж".

Раніше ЗМІ повідомляли, що помічники президента США Джо Байдена нібито намагалися знайти способи, щоб привезти американського лідера в Україну. Зокрема шукали шляхи для таємного перетину кордону.

Байден покинув Київ близько 14:00 20 лютого після закінчення запланованих зустрічей та переговорів із Володимиром Зеленським.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.02.2023 15:11