Фото: twitter.com/POTUS

Білий дім намагався знайти шляхи для таємного переправлення Байдена в Україну, — Politico

Помічники президента США Джо Байдена нібито намагалися знайти способи, щоб привезти американського лідера в Україну. Зокрема шукали шляхи для таємного перетину кордону.

Про це повідомляє Politico.

"Помічники досліджували спроби таємно переправити Байдена через кордон в Україні, але поїздку майже виключили", — зазначили ЗМІ.

Однак згодом у Білому домі вирішили, що візит Байдена в Україну буде занадто небезпечним, тому відкинули таку можливість.

"Більшість помічників вважають, що загроза безпеці для Байдена чи України не варта того", — пишуть журналісти.

Нагадаємо, 1 лютого з'явилася інформація про те, що Байден може провести зустріч із главою України Володимиром Зеленським на території Польщі. На заході за участю лідерів держав може бути представлений мирний план Зеленського.

Того ж дня президент Володимир Зеленський повідомив, наразі не отримував запрошення до Польщі для зустрічі з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.

10 лютого стало відомо, що американський лідер відвідає Польщу 20-22 лютого

15 лютого ЗМІ повідомляли, що президент України Володимир Зеленський найближчим часом відвідає Польщу з офіційним візитом. Ймовірно, там відбудеться зустріч з президентом США Джо Байденом, який в ці дні також перебуватиме в країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.02.2023 10:56