Ілюстративне фото. Джерело: ДСНС Україна

У Києві на Березняках спалахнула велика пожежа на автомийці (відео)

Зранку у середу, 10 січня, на мікрорайоні Березняки, що у Дніпровському районі столиці, загорілася автомийка Gold car wash. Площа пожежі склала близько 100 м2, що робить її відносно масштабною. На місці працює декілька підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили в соціальних мережах. Причину загоряння встановлять правоохоронці.

Зазначається, що автомийка, яка розташована за адресою вул. Березняківська, 15, спалахнула близько десятої години ранку. Кияни помітили густий чорний дим ще здалеку, позаяк сама мийка знаходиться на відкритій місцевості. 

Співробітники встигли евакуювати людей та автівки, ніхто не постраждав. Втім, місцеві жителі в соцмережах розповідають, що, за їхніми спостереженнями, будівля автомийки вигоріла майже вщент.

Повідомляють, що у звʼязку з пожежею на автомийці на вулиці Березняківській, рух транспорту ускладнений. Патрульні на місці події регулюють дорожній рух. 

Через пожежу затримується рух автобусів №44, 49 по вул. Березняківська. Рух автобусів №44, 49 організовано до вул. Березняківська, без заїзду на Залізничну платформу "Лівий берег".

Нагадаємо, 9 січня в Сумському районі сталася масштабна пожежа: загорілися житловий сектор і будинок культури. Надзвичайну ситуацію спричинив російський обстріл. Рятувальники уточнили, що ударною хвилею пошкоджень зазнали приватні будинки, у тому числі багатоквартирні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.01.2024 13:35