Фото: соцмережі

У Києві на Русанівці прорвало водогін: без води 10 будинків, затопило вулиці (фото, відео)

У середу, 31 січня, в Києві на Русанівці сталася аварія на водогоні. Внаслідок прориву труби затопило проїжджу частину дороги та деякі житлові будинки залишилися без водопостачання.

Про це повідомила прес-служба "Київводоканалу".

Зазначається, що аварія сталася на бульварі Ігоря Шамо, 7. Від водопостачання тимчасово відключили 10 житлових будинків: бульвар Шамо, 1/5, 3, 7, Русанівський бульвар, 4, 6, 8, 8/1, 10, 12, вулиця Ентузіастів, 5/1. А також школу (бульвар Шамо, 5) і два дитсадки (бульвар Шамо, 9/1 і бульвар Ентузіастів, 5/1).

"Направлено дві автоцистерни для забезпечення питною водою дитячих садків", — зауважили у "Київводоканалі".

Для локалізації витоку води на місце прибула аварійна бригада водоканалу. Щоб дістатися пошкодженої ділянки труби, комунальникам необхідно розрити частину тротуару і зеленої зони. Рух транспорту не обмежували. Коли водопостачання буде відновлено, поки не відомо.

Нагадаємо, 1 грудня у Києві в Дарницькому районі впав будівельний кран. Через це на вулиці Ревуцького прорвало трубопровід.

Також раніше у Києві стався прорив водопроводу. Вода піднялася вище за розташовані поруч будинки. Інцидент стався на вулиці Велика Васильківська. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.01.2024 10:57