Фото: соцмережі

У Києві під колесами авто загинула дівчина-підліток

У четвер, 1 лютого, під колесами автомобіля в Голосіївському районі Києва загинула 15-річна дівчина. Попередньо, вона намагалася перебігти дорогу у невстановленому місці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура у Telegram-каналі.

Зазначається, що інцидент стався ввечері на проспекті Академіка Глушкова у Києві, внаслідок якої загинула дівчина-підліток.

За даними з камер відеофіксації, постраждала намагалася перебігти проспект зі жвавим автомобільним рухом, внаслідок чого потрапила під колеса автомобіля "Nissan Qashquai". Згідно з результатами освідування водія на місці пригоди, приладом "Драгер", ознак сп’яніння не виявлено.

"Свідчення очевидців та результати огляду місця події, неподалік від якого є підземний пішохідний перехід, попередньо вказують на ймовірне недотримання правил дорожнього руху пішоходом", йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 ККУ). В ході розслідування після проведення необхідних експертиз буде встановлено причини та умови, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди й загибелі дитини.

 дтп у голосіївському районі загинула дівчина

Фото: Київська міська прокуратура

Прокуратура нагадує батькам та уповноваженим службам і закладам освіти на необхідності проведення роз’яснювальних розмов із дітьми щодо важливості дотримання Правил дорожнього руху України.

Нагадаємо, 2 лютого на Рівненщині сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками: на дорозі зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Vito та вантажівка DAF. Внаслідок аварії троє людей загинуло та двоє дістали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.02.2024 15:02