Фото: Unsplash

У різних районах Києва пролунали вибухи, через падіння уламків БпЛА горить дах будинку: усі подробиці

Вночі 28 травня у низці областей оголошена повітряна тривога. Сигнали про загрозу ворожих атак із повітря почали звучати на півдні країни, після чого поширилися на центральні, західні та північні регіони, зокрема і столицю. Працює протиповітряна оборона.

Як поінформував мер Києва Віталій Кличко, у столиці пролунали вибухи. За його словами, їх було чути зі сторони Житомирського напрямку, служби слідують на місце.

Водночас Київська міська військова адміністрація повідомила про роботу протиповітряної оборони у столиці.

Оновлено 02:27. За даними КМВА, попередньо, у Печерському районі Києва внаслідок потрапляння уламків сталося загорання даху будинку. "Постраждалі — інформація уточняється. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — повідомили у військовій адміністрації.

Оновлено 02:33. Віталій Кличко повідомив, що вибухи також пролунали у Солом'янському районі. Він уточнив, що внаслідок падіння уламків БпЛА горить дах дев'ятиповерхівки у Печерському районі.

Оновлено: 02:36У КМВА уточнили, що у Голосіївському районі уламки впали на територію АЗС. "Постраждалі — попередньо троє осіб, за попередніми даними, одна особа загинула. Інформація уточняється", — зазначили в адміністрації.

Повітряна тривога оголошена у більшості областей.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, напередодні керівниця прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомляла, що у російських окупантів існують великі запаси іранських безпілотників Shahed-136. Нещодавно окупанти поповнили свій запас дронів, тому атаки продовжуватимуться. Гуменюк зазначила, що "не треба на них чекати, проте треба бути до них готовими".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.05.2023 02:22