Фото: Головне управління ДСНС України у Києві

У Києві в озері виявили тіло чоловіка

У суботу, 10 червня, в озері "Сонячне", що в Дарницькому районі столиці, виявили тіло чоловіка. Це сталося неподалік вулиці Драгоманова, 5.

Як повідомили рятувальники Києва, інформація про те, що у воді перебуває тіло людини, надійшло до Служби порятунку "101" від правоохоронців о 14:42.

Водолази аварійно-рятувального загону дістали тіло з глибини шість метрів на відстані 35 м від берега. Його передали поліцейським, які мають з'ясувати причини та обставини трагічного випадку.

"Шановні кияни та гості столиці, дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на воді та біля неї, бережіть себе та своїх близьких, а у разі виникнення будь-якої надзвичайної події, телефонуйте за номером "101"!" — закликали рятувальники.

Нагадаємо, за даними рятувальників, станом на 9 червня на водоймах України цього року загинула 351 людина, серед них 23 — діти. 

Нещодавно на Київщині 32-річний житель села Глибоке ледь не потонув у місцевій водоймі. Чоловік вирішив провести дозвілля на човні, але він пробився і затонув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2023 02:36