Фото: поліція Києва

У Києві водій збив патрульного і втік

У Києві ввечері п'ятниці, 24 листопада, на Харківському шосе сталася дорожньо-транспортна пригода за участі патрульного поліцейського. Працівника правоохоронного органу збив керманич Ford, який проїжджав повз нього. Після цього горе-водій втік.

Про це повідомили у поліції Києва. ДТП сталася саме у той час, коли поліцейські відпрацьовували повідомлення про травмування собаки водієм авто.

"На Харківському шосе під час відпрацювання повідомлення про травмування собаки водієм авто, керманич Ford, попередньо в стані сп’яніння, проїжджаючи повз поліцейських, скоїв наїзд на патрульного та зник з місця події. Усі екіпажі отримали орієнтування та негайно стали на пошуки порушника", — повідомили поліцейські. 

поліція Києва

Фото: поліція Києва

Невдовзі патрульні встановили втікача та затримали його. Інспектор отримав тілесні ушкодження, його ушпиталили.

Наразі на місці працюють слідчі для встановлення всіх обставин справи та надання правової кваліфікації.

Нагадаємо, нещодавно у Києві відбулося зустрічне зіткнення легкових автомобілів "Ауді" й "Тойота". Внаслідок події від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля "Тойота" загинули. Водійка іншої автівки з місця дорожньо-транспортної пригоди зникла. Жінка була напідпитку, до того ж її позбавили раніше водійських прав за керування у стані алкогольного сп'яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.11.2023 00:45