Фото: Вадим Філашкін\Telegram

У Костянтинівці різко зросла кількість постраждалих та загиблих (відео)

Кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Костянтинівки на Донеччині із 17 зросла до 24 людей. 

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

За словами гаранта, війська країни-агресорки поцілили не тільки по супермаркету, а ще й по поштовому відділенню, де також перебували цивільні. На місці влучання триває рятувальна операція.

"Костянтинівка, Донецька область. Удар російських терористів по звичайному супермаркету та пошті. Люди під завалами. Триває рятувальна операція, і буде зроблено все, щоб врятувати людей", — наголосив Зеленський.

Крім того, через рашистську атаку у Костянтинівці загинули четверо людей. Президент зазначив, що окупанти обов'язково отримають відповідь за свій терор.

"Станом на цей час відомо про чотирьох загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Щонайменше 24 людини поранено. Росія відповідатиме за цей терор, і ми зробимо все, щоб світ і надалі був з Україною, підтримував наш захист і порятунок життів наших людей", — резюмував очільник держави.

Оновлено

За інформацією Міністерства внутрішніх справ, кількість загиблих у Костянтинівці сягнула до 10 людей. Крім того, зросла і кількість поранених. Їх кількість наразі становить 45 осіб.

"Ліквідовано пожежу торговельного центру площею 1 тис. кв. м. На місці працюють оперативні служби: ДСНС, поліція із залученням підрозділу парамедиків. Загалом внаслідок російського обстрілу постраждали 45 осіб: 10 загинуло, ще 35 поранено. Також пошкоджено житлові будинки, магазини, більше десятка автомобілів", — йдеться у повідомленні.

Оновлено 15:30

За даними Офісу Генпрокурора кількість загиблих збільшилася до 11. 

Нагадаємо, вночі 9 серпня російські окупанти завдали удару по Харківській області. Постраждали троє місцевих мешканців.

Також у ніч на 7 серпня російська армія атакувала "шахедами" Київську область. Внаслідок ворожої атаки зафіксовано пошкодження цивільного майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2024 13:39